OpenRoad

Klassiekers en bijzondere youngtimers           openroad_alfa_romeo_logo_100x100

Even voorstellen

rai-02

Wie ben ik

Ik ben Johan Dijkstra, eigenaar van OpenRoad Classic Cars, en altijd op zoek naar auto’s waarvan iedereen zegt dat ze er niet meer zijn. Auto’s in een unieke uitvoering, die een bijzondere historie of een hele lage kilometerstand hebben.

Als je maar lang genoeg zoekt, de weg kent en beschikt over betrouwbare contacten en goede relaties in binnen en buitenland dan wordt die auto, die eigenlijk niet meer bestaat, uiteindelijk toch gevonden. Maar……..al met al hebben mijn vrouw en ik heel veel kilometers voor niets door Europa gereden omdat de verhalen spannender waren dan in werkelijkheid bleek. Ik heb daarvoor ooit een cursus “Omgaan met teleurstellingen”  gevolgd en voor het overige noemen we dat het risico van het vak.

Ik richt mij vooral op de merken Alfa Romeo en Volvo. Merken die niets met elkaar gemeen hebben maar beide een prachtige historie hebben opgebouwd. Bij Alfa moet je soms een beetje vergevingsgezind zijn en bij Volvo moet je wel eens wat inleveren op charme omwille van degelijkheid en veiligheid. Alfa Romeo en Volvo zijn twee prachtige merken die mijn voorliefde hebben en waar mijn kennis en kunde in samenkomen.

Maar bij mij vindt u ook regelmatig “een vreemde eend in de bijt“. Want een leuke Engelse klassieker of een Duitse, Italiaanse of Franse youngtimer van een ander merk die ik op mijn reizen door Europa tegenkom neem ik toch echt mee naar Vaassen.

Bij OpenRoad Classic Cars gaat het altijd om klassieke auto’s, bijzondere youngtimers en auto’s die het in zich hebben om deze status te bereiken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat deze auto’s bereikbaar blijven voor een breed publiek.

Leuke auto’s voor een leuke prijs voor leuke mensen, daar gaat het om.

Leuke mensen zijn van harte uitgenodigd om bij mij te komen koffiedrinken.

Bel eerst even want ik ben veel onderweg en wil u graag alle tijd geven als u mij bezoekt.

Met vriendelijke groet,

Johan Dijkstra