OpenRoad

Klassiekers en bijzondere youngtimers           openroad_alfa_romeo_logo_100x100

Laatste nieuws

Verwacht Volvo 850 GLT

Gearriveerd

Volledige originele Volvo 850 GLT 1992

Handgeschakeld 170 pk

Af fabriek kantelschuifdak

Lederen bekleding

Volledige onderhoudshistorie

127.000 km.

Binnenkort en uitgebreide beschrijving en fotoreportage

 

Verkocht: Volvo 850 2.5-10V

We weten niet precies wat nu bij deze koper de doorslag heeft gegeven. Dat deze auto na zoveel jaar nog zo mooi is gebleven of het onmiskenbare geluid van de 5 cilinder, we denken toch dat laatste…

Ik kwam bij OpenRoad door een collega. Ik belde eigenlijk voor een Volvo 240 maar Johan adviseerde mij een Volvo 850. Ik heb er even over nagedacht en werd nieuwsgierig omdat deze auto volgens Johan beter bij mij zou passen.  Na een proefrit was ik verbaast. Aan deze auto kan je niet merken dat hij al 25 jaar oud is en.. oh.. oh.. die 5 cilinder onder de motorkap, wat een aantrekkelijk geluid.

Verder lezen

Verkocht: Volvo S70 2.5 T

Als je klaar bent met het ‘moderne spul’ dan ben je bij OpenRoad aan het juiste adres….

Mijn Opel Insignia heb ik verkocht, ik ben wel een beetje klaar met dat zgn. moderne spul. Deze Volvo S70 2.5T beschikt nog over de goede bouwkwaliteit en de degelijke techniek. Deze S70 ga ik een beetje aanpassen naar mijn eigen smaak, niet teveel maar een wel klein beetje

 

Verder lezen

Verkocht: Volvo 360 GLT Injection

Na een lange zoektocht vond OpenRoad Classic Cars die prachtige 360 GLT waar deze koper al zo lang naar zocht en een plechtige belofte over doet…

Ik ben pas 27 en heb mijn eerste auto nog, een Volvo 340 1.7, lang heb ik gezocht naar een volledig originele 360 GLT maar nooit kunnen vinden. Johan Dijkstra kon er wel een vinden en heeft hem met plezier aan mij overgedragen. Ik ga er op passen als een goed huisvader.

Verder lezen

Verkocht: Volvo 850 GLT

De Volvo 850 GLT is niet gekocht voor de snelheid maar omdat hij in volledige originele staat werd aangeboden…

Toen deze auto gebouwd werd was ik nog niet geboren, maar een Volvo 850 heb ik altijd een bijzondere auto gevonden. Hard rijden doe ik nooit want ik ben vrachtwagenchauffeur, dus voor de snelheid ik koop ik deze prachtige 850 GLT niet. Maar hij is volledig origineel en “nieuwe” auto’s heb ik niets mee.

Verder lezen

Verkocht: Volvo 240 GL B230F

Deze prachtige 240 heeft de showroom niet gehaald want hij werd snel verkocht.  Een leuk detail is dat de gelukkige nieuwe eigenaar hem dagelijks naast nog een bijzondere auto gaat parkeren..

Mijn Citroen Xantia 3.0 V6 is op z’n eind met 330.000 km op de teller, Deze prachtige Volvo 240 wordt mijn dagelijkse auto en ‘s avonds parkeer ik hem naast mijn DAF 55.

Verder lezen