OpenRoad

Klassiekers en bijzondere youngtimers           openroad_alfa_romeo_logo_100x100

Laatste nieuws

Wat vooraf gaat: Volvo 940 GL 2.0 i Turbo

Toen de Heer B. uit Midwolda in de provincie Groningen in 1993 met pensioen ging nam hij zijn vrouw mee naar de plaatselijke Volvo dealer en bestelde een prachtige nieuwe Volvo 940 GL. Deze Volvo met een 155pk turbo motor verkeerd in een prachtige staat, heeft nog maar 105.000 km levenservaring  en rijdt daardoor als nieuw. Een unieke auto.

De Heer B. had een goede smaak want er werd niet beknibbeld op accessoires.  Jarenlang reden de Heer B. en zijn vrouw met deze auto door het noorden van het land. De Volvo werd trouw onderhouden bij de Volvo dealer en werd altijd binnen gestald. Na het overlijden van de Heer B. gebruikte zijn vrouw de auto nog een aantal jaren maar zij reed er hooguit 1500 km per jaar mee. Mevr. B. werd ouder en vond het niet meer verantwoord om met de auto te rijden. Blijkbaar kon ze het niet over haar hart verkrijgen om de auto te verkopen want ze heeft de auto nog een paar jaar gehouden en trouw APK laten keuren maar tussen deze keuringen door is er slechts een paar kilometer met de auto gereden.

De auto kwam uiteindelijk in handen van de Volvo specialist die de auto de laatste jaren in onderhoud heeft gehad. Van hem kocht ik deze prachtige uitgevoerde Volvo in sublieme staat met een wel erg lage kilometerstand.

Nog een paar dagen dan gaat hij op de trailer en komt hij naar onze showroom

Aanvulling: De Volvo 940 GL 2.0 i Turbo staat inmiddels in mijn showroom. Klik hier om hem te bekijken

Berichtnavigatie

Eén bericht op “Wat vooraf gaat: Volvo 940 GL 2.0 i Turbo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.